Customer service

Welcome

Naručivanje


Pošaljite e-mail s šifrom artikla i veličinom koja vas zanima, a mi ćemo provjeriti za vas!


Pošaljite nam fotografiju potvrde o pakiranju i kutije za otpremu onako kako ste je primili, a mi ćemo saznati što vam je pošlo po zlu.


Još niste dobili e-mail da je vaš paket poslan? Pošaljite nam e-mail što je prije moguće s predmetom “promjena adrese”. Tada ćemo vidjeti možemo li to još prilagoditi. Ako je narudžba već registrirana u DHL-u, sljedeći dan provjerite link za praćenje gdje možete odabrati 'dogovoriti nešto drugo'.


Nažalost nije moguće otkazati ili promijeniti narudžbu. Ukoliko ne želite primiti narudžbu, savjetujemo da odbijete narudžbu čim poštar stigne na vaša vrata. Naš partner za isporuku će organizirati da nam se narudžba vrati. Nakon primitka povrata, novac ćemo vratiti na račun s kojeg ste platili u roku od 7 dana.


Nažalost nije moguće kombinirati dvije narudžbe.


Nažalost, nije moguće dodati artikl narudžbi koja je poslana. Stoga preporučamo da proizvod naručite novom narudžbom.


Ukoliko niste primili potvrdu u svoju spam mapu, pošaljite nam e-mail sa svojim imenom i adresom, kako bismo vam mogli poslati potvrdu.


U e-mailu navedite koji proizvod u kojoj veličini pokušavate naručiti te naznačite što nije u redu kada pokušate naručiti. Tada ćemo vidjeti kako to možemo riješiti.


Ako ste naručili prije 20.30 radnim danom, primit ćete DHL T&T kod u roku od 24 sata za praćenje pošiljke. Ako ga niste primili, pošaljite nam e-mail s brojem svoje narudžbe i mi ćemo to provjeriti.


Da, moguće je naručiti bez korisničkog računa.


Prodajne cijene koje koristimo u našoj online trgovini pažljivo se bilježe. No, nemamo uvida u cjenovnu politiku ostalih igrača na tržištu. Promotivni popusti također se mogu razlikovati ovisno o razdoblju. Osim visoke kvalitete i dobre usluge, našim kupcima redovito nudimo atraktivne ponude. Stoga vam savjetujemo da redovito posjećujete naše trgovine ili online shop radi aktualnih promocija i ponuda.Plaćanje


Ovaj problem gotovo uvijek ima veze s kolačićima. Izbrišite sve kolačiće i pokušajte ponovno naručiti. Ako ni nakon ovoga ne radi, pokušajte naručiti u anonimnom prozoru. Ako ni nakon ovoga ne radi, pošaljite nam e-poruku sa snimkom zaslona stranice na kojoj ste zapeli.


Svoju narudžbu u Cruyff webshopu možete platiti sigurno i jednostavno putem Adyena. Između ostalog možete platiti iDEAL-om, PayPal-om. Mastercard, Visa i Apple Pay. Možete platiti i naknadno putem Klarne. Ako odaberete iDEAL, možete plaćati putem svih banaka povezanih s iDEAL-om.


Povrat će biti obrađen u roku od sedam dana od primitka paketa. Ako niste primili novac nakon ovih sedam dana, pošaljite e-poruku s brojem svoje narudžbe, kodom(ima) proizvoda proizvoda koji ste vratili + DHL T&T kodom povrata, kako bismo to mogli provjeriti umjesto vas.


Ako se vaša narudžba iz bilo kojeg razloga vrati u naše skladište, pokrenut će se automatski postupak povrata i dobit ćete uplaćeni iznos natrag na svoj bankovni račun u roku od 7 dana nakon primitka paketa. Imajte na umu da će 2,95 € biti odbijeno od plaćenog iznosa, to su troškovi obrade povrata. Ako želite ponovno primiti narudžbu, savjetujemo vam da napravite novu narudžbu.


Račun možete pronaći u kuverti koju ste dobili uz narudžbu. Ako nije uključen, pošaljite nam e-mail sa brojem svoje narudžbe kako bismo vam je mogli poslati digitalno.


Troškovi dostave također će biti vraćeni na račun sa kojeg ste platili. Imajte na umu da će se od uplaćenog iznosa odbiti 2,95 €. Ovo su troškovi obrade povrata.


Možete platiti svim glavnim kreditnim karticama.


Cijene uključuju PDV


Kliknite na ikonu košarice na vrhu, a zatim kliknite na 'košarica'. Na desnoj strani pod 'Pregled' pronaći ćete 'Unesi kod za popust'. Kada kliknete na njega, možete unijeti kod za popust.


Troškovi dostave ovise o zemlji i metodi dostave. Pogledajte stranicu 'Dostava'. View the ’Shipping’ page


S Klarnom možete platiti naknadno u našem webshopu u većini zemalja. Ne može svatko jednostavno platiti s Klarnom. Ako pokušate platiti putem Klarne, izvršit će se provjera kreditne sposobnosti kako bi se vidjelo možete li naručiti za odabrani iznos. Ova provjera gleda na 3 čimbenika: vašu povijest plaćanja s Klarnom, iznos za koji želite naručiti, vanjske informacije kreditne agencije.Dostava


To se razlikuje ovisno o zemlji i načinu dostave. Pogledajte stranicu 'Dostava'. Please see the ’Shipping’ page


Ako niste primili e-mail poruku (provjerite spam mapu) od DHL-a koja sadrži DHL T&T kod za praćenje pošiljke, pošaljite nam e-mail u kojoj navedite broj svoje narudžbe i naznačite da još niste primili DHL T&T. Zatim ćemo vam dati poveznicu za praćenje pošiljke.


Tijekom postupka naplate možete naznačiti zemlju isporuke. Za sve zemlje u koje dostavljamo, bit ćete proslijeđeni na plaćanje nakon odabira ove zemlje.


Naša navedena vremena isporuke su indikativna i nisu jamstvo. Paketi mogu neočekivano kasniti zbog poštanskih usluga. Cruyff webshop nema kontrolu nad tim i ne može biti odgovoran za takva kašnjenja. Sva kašnjenja nastala na carini dotične zemlje su na rizik kupca.


Dostavljamo DHL Parcel ili DHL Express.


Kod isporuka izvan EU-a eventualne uvozne carine za određene članci snosi kupac. Kupac bi trebao biti svjestan uvoznih propisa u svojoj zemlji prije naručivanja. Cruyff webshop nema kontrolu nad ovim i ne može biti odgovoran za to.


Ako niste primili e-mail (provjerite svoju neželjenu poštu) od DHL-a koja sadrži DHL T&T kod za praćenje pošiljke, pošaljite nam e-mail u kojoj ćete navesti broj svoje narudžbe i naznačiti da još niste primili DHL T&T kod imati. Zatim ćemo vam dati poveznicu za praćenje pošiljke.Zamjena I Povratak


Povrat će biti obrađen u roku od sedam dana od primitka paketa. Ako niste primili novac nakon ovih sedam dana, pošaljite e-poruku s brojem svoje narudžbe, kodom(ima) proizvoda proizvoda koji ste vratili + DHL T&T kodom povrata, kako bismo to mogli provjeriti umjesto vas.


Zamjenu je moguće izvršiti na način da naručite željeni artikl, a zatim nam vratite stari artikl. Uz narudžbu ste trebali dobiti naljepnicu za povrat. Ovo se može zalijepiti preko stare naljepnice. Paket se tada može dostaviti do najbližeg ’DHL Service Pointa’.


If you aren’t satisfied with a purchase, you can return it without giving any reason within the trial period of 14 working days. We will then refund the purchase amount of the returned items within 7 days after we received the return. Please note that € 2.95 will be held back from the paid amount, these are the processing costs of the return.


Ovo možete pronaći ovdje.


Žao nam je što ste primili krivi proizvod! Možete li nam poslati fotografije vaše otpremnice u e-poruci, artikla koji ste primili i pakiranja artikla s SKU brojem? Tada možemo otkriti što je točno pošlo po zlu i možemo vam dodatno pomoći.


Za povratne pakete iznos od 2,95 € bit će oduzet od izvornog iznosa kupnje.


Ovo možete pronaći ovdje..


Ovdje možete saznati kako vratiti svoj paket.

Please use the following return address:
Cruyff
t.a.v. Webshop
Havenkade 2-S
3281 LS Numansdorp
Nederland

Imate 14 dana od primitka narudžbe za povrat narudžbe.Jamstvo


Žao nam je što imate pritužbu! U e-mailu nam jasno objasnite kako je došlo do reklamacije te dodajte dodatne fotografije na kojima je artikal u cijelosti i fotografiju na kojoj se jasno vidi nedostatak. Ako navedete broj svoje narudžbe u predmetu e-mail pritužbe + broj vaše narudžbe, možemo riješiti pritužbu u najkraćem mogućem roku.


Obradit će se reklamacije na narudžbe ne starije od 6 mjeseci. U slučaju neutemeljene reklamacije, nastale troškove snosi kupac. Ukoliko je reklamacija opravdana, Cruyff webshop će odlučiti hoće li se artikal (djelomično) popraviti, (djelomično) zamijeniti ili (djelomično) kreditirati. Stavka vraćena na procjenu jamstva mora biti čista i suha. Mokre ili prljave cipele neće biti prihvaćene.Trgovine & Servis


Ne možete preuzeti svoju online narudžbu u trgovini.


Ovo možete pronaći ovdje..


Svoju online narudžbu možete vratiti u trgovinu, oni će zatim proslijediti broj narudžbe webshopu, kako bi se izvršio povrat novca. Nažalost, zamjena nije moguća.


Nisu sve veličine dostupne u webshopu dostupne u trgovini i obrnuto. Možete nam poslati e-mail sa šifrom i veličinom artikla da provjerimo ima li ga još u trgovini.Informacije o proizvodu


Kako biste dugo održali izvrsne performanse svojih cipela, preporučujemo da se dobro brinete o svojim cipelama i redovito ih čistite. Možete održavati dobar izgled svojih tenisica slijedeći nekoliko jednostavnih koraka čišćenja:
1. Suha četka. Uklonite prljavštinu s potplata, međupotplata i gornjišta suhom, mekom četkom za cipele. Nemate četku za cipele? Nema problema - stara četkica za zube savršeno radi. Napravite nježnu otopinu za čišćenje. Pomiješajte toplu vodu s malom količinom blagog deterdženta. Operite vezice. Uklonite vezice i poškropite ih malo vode sa sapunicom. Vezice operite, isperite i osušite mekom krpom.
2. Operite đonove ,Stavite malo sapunaste vode na četku s mekim čekinjama i očetkajte vanjski i međupotplat. Osušite ih mekom krpom.
3. Operite i upijajte. Za čišćenje gornjeg dijela koristite sapunicu i meku četku ili meku krpu.
4. Zatim upotrijebite suhu krpu od mikrovlakana ili meku krpu kako biste upili što više sapunice i prljavštine. Ponovite ako je potrebno.
5. Osušite na zraku. Ostavite cipele da se osuše na zraku na sobnoj temperaturi.
6. Ne preporučamo pranje obuće u perilici rublja ili sušenje u sušilici niti korištenje agresivnih sredstava za čišćenje (poput izbjeljivača). Najbolje rezultate postići ćete ako tenisice očistite čim se zaprljaju.